Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

уторак, 10. јануар 2017.

PET GODINA BRODLAJV ŽIVI

Brod 10.01.2017. 

Dragi brođani, 


danas je punih pet godina otkad  smo započeli ovu našu avanturu, borbu protiv onog čije ime se ne spominje. Borbu smo otpočeli u izbornoj 2012. godini, tačno na njegov rođendan.

Onaj čije se ime ne izgovara je poražen te 2012. godine, a zbog svojih djela i nedjela završio u zatvoru. Juče je sahranjen.  Da je živ danas bi mu bio 66-ti rođendan

Da parafraziram prodavca štapića iz filma Hari Poter i kamen mudrosti, bio je to veliki čarobnjak koji je činio velika djela. Neka djela su mu bila užasna i strašna, ali je ipak bio veliki čarobnjak. 





Nama, koji smo ostali na ovom svijetu, u ovom brodu ostaje da se zapitamo da li plovimo u dobrom smjeru, da li je bilo bolje u vrijeme druga Tita i druga čarobnjaka i da li će (da opet parafraziram jednu poruku neke od stranaka iz neke od kampanja) Brod uploviti u sigurnu luku. 

Kapa dole velikom čarobnjaku, mi koji ostajemo sjećamo se svih tvojih djela i nedjela, sjećamo se i tebe, Koliko god bili protiv tebe, cijenimo te jer si imao svoj stav i stajao iza njega.


Glavni urednik redakcije Brodlajv živi