Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

среда, 4. април 2012.

KAKO JE DRUGARICA ĐURĐINA RIJEŠILA STAMBENI PROBLEM ( dio II)

Poštovani,

objavljujemo dopunu članka, zahvaljujući prijateljima koji su nam ukazali na neke netačnosti u ovom članku.

 Prvo, nije u pitanju crvena zgrada preko puta opštine nego je u pitanju objekat koji grade ugledni član SP Nena Radovanović i njen suprug Purić 

Drugo, drugarica Đurđa nije nosilac stanarskog prava ni ona, ni njen muž, nego je nosilac stanarskog prava bio otac drugarice Đurđe, Nikola Vještica. Dakle vrlo je izgledno da stan nikad nije otkupljen obzirom da je zgrada izgorila još 1992. godine, i da samim tim ni ostavinska rasprava nije provedena, pa je drugarica Đurđa na nezakonit način i stekla imovinsku korist tuživši opštinu u ime roditelja koji su umrli, a ostavinska rasprava nije sprovedena. Dakle, da stvar bude gora, pomenuta drugarica je dobila stan umjesto oca i svih ostalih pravnih nasljednika,, te što je takođe intrigantno, a jutros smo saznali, da je kvadrat stana plaćen 2.000,00 KM, gospođi Neni Radovanović-Purića. I u ovom slučaju nije sproveden famozni Zakon o javnim nabavkama iako cijena stana prelazi vrijednost po kojoj se može vršiti nabavka bez provedenog javnog tendera. 
Za ovo ćemo od oktobra 2012,. godine teretiti gospodina ne-čelnika, načelnika finansija i referenta za javne nabavke

Zahvaljujemo našim vjernim i vrijednim sugađanima na ovim novim informacijama, te očekujemo i nove informacije o kriminalu opštinskog rukovodstva koje ćemo objaviti na našem brodskom blogu.

Vaša redakcija.

Нема коментара:

Постави коментар