Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

уторак, 10. јануар 2012.

Brodlajv živi


Brodlajv živi

Poštovani Brođani,
Svi znate da je posredstvom pritisaka i ucjena izvorna internet stranica www.brodlive.com prestala da objavljuje vijesti, a onda je i promjenila vlasnika koji je uz pomoć opštinskih finansijskih sredstava otkupio i sada uređuje novu stranicu. Izvorna stranica koja se od samih svojih početaka zalagala za demokratičnost, slobodu misli, toleranciju, pravo na drugačije mišljenje i mirnu koegzistenciju svih Brođana, brutalnom politikom pritisaka i ucjena, politikom  koja je svojstvena brodskim crvenim kmerima i njihovom velikom vođi, sada postoji kao blijeda kopija nekadašnjeg prvog informativnog medija Broda.

Mi, (još uvijek) slobodni građani Broda koji (još uvijek) mislimo svojim glavama i na koje „veliki vođa“ ne može nikako da utiče, ni ucjenama, ni prijetnjama, ni potkupljivanjem, ni silom ni milom, ni mrkvom ni štapom pokrećemo ovu stranicu-blog-fejsbuk profil kao pandan crvenom Radio Brodu i crvenom Brodskom listu.

Želimo da donesemo nove informacije o dešavanjima u Brodu, koje nisu prošle ličnu cenzuru „velikog vođe“ kako  bi brođani sami stvorili realnu sliku o stvarnom stanju u Brodu.

Za kraj pozdravljamo Vas parolom koja se najčešće mogla čuti na  BRODLIVE.COM:
Do smrti i sudnjeg dana protiv Čerek Milovana.

Redakcija Brodlajv Živi!

Нема коментара:

Постави коментар