Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

уторак, 10. јануар 2012.

Rođendanska čestitka


Poštovani Brođani,
Zašto smo pokrenuli ovaj blog danas 10.01.2012. godine?

Zato što je danas „našem“ „velikom“ „vođi“ 61. rođendan  te smatramo da je red, da i mi koji se ne slažemo sa politikom „dragog diktatora“ , iz poštovanja čestitamo rođendan pokretanjem ovog bloga.
Sigurno se pitate zašto tek sad, zar to nije moglo ranije i slično...sigurno da je moglo, ali iz mnogih objektivnih i subjektivnih razloga  do sada to nije učinjeno.

Obzirom da je ovo izborna godina i da je ostalo još 10 mjeseci do izbora, potrudićemo se da do oktobra 2012. godine raskrinkamo sve kontroverzne aktivnosti velikog vođe i kontroverznih brodskih biznismena, da odmaglimo sve ono što njihove novine, radio i televizija zamagljuju.

A  svoje izvore imamo svugdje. I u opštini –u svakom odjeljenju bar po jednog, u javnim ustanovama, u preduzećima, u firmama kontroverznih crvenih biznismena, u izvršnim organima SOCIJALISTIČKE PARTIJE i njihovih koalicionih partnera, podaci i informacije cure na sve strane.

Ali, da se vratimo temi članka:

DRAGI NAŠ VELIKI VOĐO ŽELIMO TI SREĆAN ROĐENDAN I DA SLEDEĆI DOČEKAŠ NA TOPLOM I SIGURNOM, NA PODRUČJU OPŠTINE SVOG NEKADAŠNJEG KOLEGE KRSMANOVIĆA I DA NAM TAMO ŽIVIŠ DUGO, DUGO.

Veliki pozdrav od tvoje redakcije Brodlajv živi!

Нема коментара:

Постави коментар