Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

четвртак, 26. јануар 2012.

U SUSRET 33. PONOĆNOM TURNIRU

Poštovani Brođani,

27.01.2012. godine na Svetog Savu počeće tridesettreći ponoćni turnir u Brodu, najstarija tradicionalna sportska manifestacija u Brodu koja se održava od samog početka-izgradnje sportskog centra. Kao pokrovitelj turnira javlja se "naš veliki vođa", prvi brođanin od svih nas (onda 30 redova praznih pa svi ostali).
Da se ne zaboravi, opština je uvijek dosada bila jedan od glavnih pokrovitelja turnira, osim za 30. jubilarni turnir, koji je održan u prvoj godini mandata našeg načelnika, koji tada nije htio da sponzorira turnir, obzirom da tadašnji direktor nije bio iz njegove crvene stranke. Zahvaljujući dobrim ljudima turnir je održan i te mračne 2009. godine, a u međuvremenu, veliki vođa brodskih naroda i narodnosti je uspio da uništi 95 % brodskog sporta.
Stoga, mi iz redakcije pozivamo vas da u što većem broju posjetimo ovaj turnir, kako bi radnici sportskog centra zaradili koju platu (uzgred koja se isplaćuje povremeno u neto iznosu, bez plaćanja poreza i doprinosa-ovo će biti tema jednog od sledećih članaka). Naravno, nadamo se da će i sam gospodin pokrovitelj biti u dvorani kako bismo mogli da mu zviždimo i skandiramo kako je dosada zaslužio. 

Nek igre otpočnu,
sportski pozdrav
REDAKCIJA BRODLAJV ŽIVI

Нема коментара:

Постави коментар