Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

среда, 1. фебруар 2012.

PRLJAVE IGRE BRODSKIH SOCIJALISTA


Ili odgovor na saopštenje postavljeno na sajt socijalističke partije (www.spbrod.org)

Poštovani BROĐANI,

Objavljujemo reakciju „kmerske crvene partije“ objavljenu na pojavu novih mišljenja u Brodu, a koja se razlikuju od njihovog mišljenja; koja se iznose putem interneta, jer su ostali načini izražavanja strogo cenzurisani od strane crvenog komiteta i samog im vođe. MI, za razliku od NJIH, prenosimo njihovo saopštenje u potpunosti:

U posljednje vrijeme u elekronskim medijima pojavljuju se različiti tekstovi vezani za ime Socijalističe partije Brod i aktulene vlasti, a većina pomenutih tekstova nije ni u kakvoj vezi sa realnošću.
 Samim tim, stiče se utisak da pojedinci grade svoj imidž na vrijeđanju i omlovažavanju drugih, u ovom slučaju vladajuće partije u Brodu (Socijalistička partija).
 U istom cilju je ovih dana na društvenoj mreži "Facebook" pojavio se lažni profil pod imenom "Socijalistička Partija Brod " okarakterisan kao “Stranica za zabavu i borbu protiv aktuelne vlasti u Brodu”, gdje se postavljaju razni klipovi, pretežno uvredljivog sadržaja.
 Opštinski Odbor Socijalističke partija u Brodu se ograđuje od bilo kakvih lažnih profila i na taj način plasiranih uvredljivih sadržaja, te upozoravmo sve naše članove da budu obazrivi prilikom sklapanja “prijateljstava” na društvenim mrežema.
 Opštinski Odbor Socijalističke partije Brod u buduće neće demantovati ovakve i slične sadržaje, te će svoje političko djelovanje nastaviti na korektnoj i dostojanstvenoj osnovi.

Mi iz redakcije Brodlajv živi pozdravljamo, ostale prijateljske sajtove, tekstove i komentare vezane za kriminal i nepravdu koja se dešava na području naše opštine i istovremeno poručujemo vladajućoj/vladajućim strankama u Brodu:

REDAKCIJA BRODLAJV ŽIVI  nije oformljena, da bi izgradila svoj imidž na vrijeđanju i omalovažavanju drugih pa ni same „socijalističke partije“ , niti je svrha ove stranice da bilo koga na ovaj način politički afirmiše.

Mi, REDAKCIJA BRODLAJV ŽIVI na ovom blogu pišemo istinu i samo istinu i želimo da razotkrijemo sve kriminalne aktivnosti u Brodu, a koje se dešavaju i želimo da iste prezentujemo brodskoj javnosti.

Mi, REDAKCIJA BRODLAJV ŽIVI želimo da razotkrijemo sve što vi želite da sakrijete potkupljivanjem,  prijetnjama, ucjenom i cenzurom koje su Vaša svakodnevna praksa, jer
AKO LAŽE KOZA NE LAŽE ROG.

Mi se vas, draga gospodo socijalisti ne bojimo i izaćemo vam na crtu/liniju kada za to dođe vrijeme, a do tada želimo da ISTINOM I SAMO ISTINOM osiguramo ravnopravne uslove za sve građane i političke subjekte koji učestvuju u izbornim aktivnostima.

Ukoliko tvrdite da su na ovom blogu iznesene neistine postoji mogućnost komentara, opcija koju ste vi na zvaničnoj opštinskoj stranici ukinuli, koju ste i na www.brodlive.com takođe ukinuli. Pozivate se na korektnost i dostojanstvenost, a sami ste pokazali koliko ste korektni i dostojanstveni već u prvoj godini mandata. To znaju svi koji su sa vama i vašom partijom došli u kontakt.

Mi, građani Broda, ćemo vas gospodo socijalisti na sledećim izborima poslati u istoriju da se više nikad ne vratite na našu političku scenu. Mi se vas ne bojimo i ne treba da se bojite ni vi nas, ali treba da znate da ste se mnogo ogriješili o brodski živalj i da ćemo vas u nekom narednom periodu goniti sudskim putem za svaki pfening koji ste na nezakonit način stekli. Poštene socijaliste koji se nisu ogriješili o zakon i nisu ogrezli u kriminal pozivamo da se distanciraju od vas i napuste vas jer je napokon došlo vrijeme da se odvoji žito od kukolja i kukolj od žita, a kod vas poštovana gospodo postoji mnogo više kukolja nego žita.

REDAKCIJA BRODLAJV ŽIVI

Нема коментара:

Постави коментар