Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

субота, 9. јун 2012.

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ SA BAZENA


Poštovani čitaoci,

naš specijalni izvještač bio je na otvaranju bazena i zabilježio sledeće:

NA OTVARANJU BAZENA NAČELNIK OPŠTINE JE SKINUO ODJEĆU I PRVI SKOČIO U BAZEN

Brod je dobio bazene!!! I to ne bilo kakve bazene, već veliki akva kompleks koji su pravili građevinski giganti poput "Srdjo Kop" d.o.o., pune tri godine i koji su koštali 2,2 miliona KM!
Kompleks se sastoji od tri grandiozna bazena, velikog bazena 30x25 m, bazena za neplivače sa vodom do koljena i bazena za djecu sa vodom do gležnja. 

Načelnik opštine Milovan Čerek je na otvaranju izjavio da će brođani sada i sami vidjeti da se on i njegova porodica kupaju redovno svake Nedelje, a ne kao što zlobnici pričaju, za novu godinu i krupnije svece, a da u najtoplijim mjesecima jul-avgust čak koriste i sapun.

Načelnik se izvinio zbog opravdanog izostanka upravnika bazena grdina Rome Crepulje, koji je puneći bazene crijevom od 1/2 cola prethodnih dana izgorio po ćeli i dobio sunčanicu.

Nakon tih riječi načelnik je skinuo odjeću i u stilu bengalskog tigra skočio "stupke" u bazen za neplivače i zaronio "preko glave" !?!? 

Poziranje pred skok u bazen

Izronivši, negodovajući, upitao je Boru Miloševića zašto mu je rekao daje u bazenu voda do koljena, a on se zamalo udavio. Na šta je Boro crveneći se više nego što je crven, stidljivo odgovorio da su za mjerenje koristili Muhu, a da je on "malo "viši od načelnika. Vidjevši da ga snimaju kamere, načelnik se široko osmjehnuo i rekao: "Kojeg Muhu?"

Veselje se nastavilo do duboko u noć, a mladi socjalisti su, da proslave veliki dan, skakali na glavu u bazen za djecu i načelnikovu pozadinu, jasno stavljajući do znanja kako im glava nije potrebnasve dok je načelnik tu.

Pozdrav od Redakcije i specijalnog izvještača.

Нема коментара:

Постави коментар