Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

субота, 30. јун 2012.

JOŠ JEDNA IZDAJA BROĐANA OD STRANE SNSD


Na prijedlog odbornika SNSD-a na prethodnoj skupštini pokrenuta je inicijativa za smjenu predsjednika Skupštine opštine Ismeta Đuherića i njegovog zamjenika Ranka Riđića, koju su podržale sve opozicione partije. Uvjeravali su opziciju kako je Čerek diktator i senilni starac i kako treba da mu se zajednički suprotstave. Dubov je rekao kako će i Čereka i Boru izbaciti iz Galeba poslje izbora, a Muho da će Sipi predati svu dokumentaciju o Čereku.

Na kolegijumu Skupštine opštine, na veliko iznenađenje tj. zaprepašćenje opozicije, predstavnik SNSD-a Ane Mihajlov je odbio da podrži tu inicijativu i bio je uzdržan.
Ovo nije prva izdaja od strane odbornika SNSD-a u skupštini, ali je najpodlija. Ispitali su ko je vjeran Čereku, i tako zaradili svoj prokleti novac. Ispostavilo se da je stara grčka izreka, «ne vjeruj makedoncu-dezerteru koji laže», istinita.

A život teče, Muho-Nenad Šukurma prima 5.000 KM mjesečno ne radeći ništa, Ane Mihajlov dobio iz budžeta 70.000 KM da kupi glasove od zarobljenika i platicu od 2.200 KM u Vodoprivredi , Jelica Ignjatić direktoruje Komunalcem sa platom od 2.500 KM, Dubov radi (šta radi to ni on ne zna) u Vodovodu za sitnih 1.500 KM. I koalicija SNSD-SP radi punom parom, samo se brođanima prodaje magla kako su posvađani i kako će SNSD da sruši Čereka.

Kakav je Čerek takva mu i koalicija.

Pozdrav od Redakcije

Нема коментара:

Постави коментар