Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

петак, 1. јун 2012.

ODA VELIKOM VOĐI I ZLOUPOTREBA HUMANOSTI

Poštovani čitaoci,

Prosurfali smo da vidimo šta pišu druge strane pa smo tako otišli i do nekadašnje stranice brodske nezavisne misli i demokratije, koja je već dugo u rukama velikog nam vođe i njegovih potrkala.

Zarad demokratije i ravnopravnosti prenosimo samo jedan od niza članaka koji se nalaze na toj stranici, a koji je napisala broj dva liste SP-a.


Završena humanitarna akcija savjeta žena OOSP-e Brod


Izvor: http://brodlive.com/wordpress/?p=1425



Savjet žena Socijalističke partije-Brod , nastavijo je sa humanitarnim radom. Ovaj put je svoju humanost usmjerijo na akciju „Pomozimo djeci“.Ona je imala za cilj prikupiti dječiju garderobu, igračke i prehrambene pakete. Prikupljena sredstva su bila namjenjena isklučivo socijalno ugroženim porodicama sa maloljetnom djecom. Kao i uvijek članovi socijalističke partije Brod su svojim odazivom i učešćem u akciji uspjeli da ostvare cilj koji je ova akcija imala, a to je pomoći najmlađima i učiniti ih srećnim. Djeca koja su dobila pomoć najviše su se obradovala igračkama dok njihovi roditelji hranom i garderobom. Ovim putem se zahvaljujem svim članovima SP-a koji su učestvovali u akciji, a najviše predsjedniku gospodinu Čereku koji nam uvjek daje podršku.
tekst napisala: Andrejana Vidić


Nije nam cilj da ispravljamo gramatičke greške (npr. nastavijo-isklučivo-usmjerijo-uvjek), nego želimo da postavimo pitanja šta je svrha humanitarne akcije? Da li je to sopstvena promocija pred izbore odnosno promocija SP-a? Da li to treba da bude osnovni motiv humanitarne akcije da se promovišete i vi i vaš veliki vođa ili bi (po mišljenju redakcije) glavni motiv svih humanitarnih akcija trebalo da bude pomoć manje srećnim ljudima, a donator da ostane anoniman. Ako je to cilj evo onda vas i mi promovišemo ovdje, sve u cilju ravnopravnosti i demokratije, koje su za vas nepoznat pojam. 

Pored ovoga, sa aspekta sadržaja, sastav-članak je za jedva dvojku. posebno je dojmljiva rečenica kojom se vidi sav podanički odnos koji autor teksta ima prema velikom vođi citiramo: "Ovim putem se zahvaljujem svim članovima SP-a koji su učestvovali u akciji, a najviše predsjedniku gospodinu Čereku koji nam uvjek daje podršku." 
- Autor članka se lično zahvaljuje (ne u ime Savjeta žena) svom velikom vođi koji joj uvijek-uvjek-uvek daje podršku. 


Tekst napisala broj 2 na listi SP. Broju 2, Ako je to najbolje što možeš, predlažemo da se više ne baviš javnim radom, i savjetujemo  da malo prelistaš pravopis, da ne sramotiš roditelje profesore, a i sama se dičiš sa nekom školicom. 
Sve u svemu članak dostojan glavnog urednika dnevnog lista Sjeverne Koreje..


I napominjem: Član redakcije koji piše ovo i sam je učestvovao u akciji "Pomozimo djeci" skromnim prilogom od 5 KM u Frukti, a nisam, niti sam, niti imam želju biti član SP; partije u kojoj broj dva ne zna osnove pravopisa. Ako već pravite neku akciju pravite je pod svojim pravim imenom. Ne lažite i ne varajte građane. Pod izgovorom POMOZIMO DJECI skupljate sredstva i onda istim sredstvima promovišete svoju BIJEDNU, POLUPISMENU SOCIJALISTIČKU PARTIJU I ELITU. 


IAKO SU SLOBODNI GRAĐANI BRODA NAVIKLI NA SVAŠTA OD SOCIJALISTIČKE PARTIJE OVO JE STVARNO DNO DNA!!!!! 

Нема коментара:

Постави коментар