Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

петак, 1. јун 2012.

DODATNA INFORMACIJA NAŠEG ČITAOCA-SARADNIKA

Dodajemo informaciju našeg čitaoca, vezanu za prethodmi članak. Radujemo se što antičerekovska koalicija svakim danom sve više jača.
    • Pa pobogu, što u članku ne objasni kako je pomenuta, sada već gospođa Andrejana Vidić iz ''prosvjetne porodice-fabrike'' Jeremić. Srednju školu završila vanredno jer se udala i porodila prije završetka redovnog školovanja, da je Učiteljski fax završila na privatnom fakultetu. Baš kao i Brat Igor, koji po Bolonji na priv. faksu u BG završi trogodišnji smjer ''Menadžer bankarstva'', bez titule, a danas je dir. Dječijeg obdaništa, ironije li ''Beli anđeo''. O njemu ima još info.
      Na žalost iz povjerljivih izvora se saznaje da imaju nekog ''jakog'' iz porodice u Ministarstvu prosvjete RS.
    • Dodali smo informaciju (mislili smo da je ovo opštepoznata činjenica, a što se prema pravopisu može lako utvrditi) i očekujemo još informacija koje će rasvjetliti sve socijalističko-nezavisnosocijaldemokratske aktivnosti i zloupotrebe službenih položaja svih ovih likova. O bratu Igoru spremamo poseban članak, ali sve u svoje vrijeme. Takođe, pozivamo sve čitaoce da nam pišu na naše adrese u cilju probijanja medijske blokade koju su nam nametnuli ovi iz SP-a i SNSD-a.

                    Redakcija

Нема коментара:

Постави коментар