Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

четвртак, 7. јун 2012.

PISMO NAŠEG ČITAOCA

Poštovani, molimo Vas da objavite sljedeće otvoreno pismo:


OTVORENO PISMO MOM ČIČI MILOVANU ČEREKU


Dragi čiča Milovane, znam da si nezadovoljan funkcijom načelnika opštine Brod, jer si psihopata sa izraženim kompleksom više vrijednosti i to je razlog što si izašo na republičke izbore u jesen 2010.godine i igro na kartu visoke politike. Na izborima si doživio fijasko, težak poraz. Mada si uložio mnogo, a oni u koje si ulago, izdali su te, što nije prvi put. Ali, to ti nije smetalo da širiš strah najavljujući se u ulozi ministra policije, potom pravde, a onda kad i ptice na grani barataju informacijom da te politički vrh u Banjaluci ne želi u svom društvu, zahvaljujući laskanju, hvalospjevima o uspješnosti pri vladanju opštinom, koju osim tebe ne vidi niko, a oni stariji Brođani ne sjećaju se tako loših i tegobnih godina života u ovoj, nekad najrazvijenijoj opštini u BIH.


Mentalitet domaćeg stanovništva je da zatvara oči pred zlodjelima mog čiče: konjokradice, pljačkaša, kriminalca, policajca bez skrupula.


Dragi čiča, za tebe se ne može reći da si bez talenta. Tvoj talenat je da lažeš i u svojim lažima si nenadmašan. Imaš tako dobru i razvijenu mrežu doušnika, žbirova, gnjida.. Koje tvoje laži šire kao špansku gorznicu. Čiča Milovane, ti si izvor svih zala u Brodu. Na zlu si brz i na zlo si uvijek spreman. Kao što svi putevi vode u rim, tako svo zlo, kriminal, pljačka, laži, podvale vode nigdje drugo, nego baš na tebe, čiča Milovane. Ti si, čiča, neprijatelj broj 1 Broda i Brođana. Ako se svi građani ne dignu protiv zajedničkog neprijatelja, koji zatire svu mogućnost života i rada u ovom gradu, mi smo ostali ne samo bez budućnosti, nego je uništena i naša sadašnjost.


Drzak, arogantan, bezobrazan, ne dozvoljava dijalog, ne želi saslušati tuđe mišljenje, u verbalne dijaloge ne ulazi jer je svjestan svog intelektualnog siromaštva i bijede duha.


Tiranin, osvetoljubiv, zao, njegova vlast je zasnovana na temeljima laži. Svi treba, njemu takvom - nikakvom, da se dive,da pred njim padaju. On je vuk, svi ostali su ovce. Moj čiča, Milovan Čerek, čovjek bez zvanja i obrazovanja, bio i ostao komunistički policajac, sluša šefove, a gazi, poništava, uništava podređene.


S vlasti se kad - tad mora otići, a taj dan biće koban za sve nas Čereke, posebno za tebe čiča Milovane.

Čiča Milovane, ako znaš za Boga, okani se ludila!


M.Č.

Нема коментара:

Постави коментар