Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

среда, 5. септембар 2012.

V.D. SIMPTOM


Poštovani ,



u stručnoj literaturi se često srećemo sa pojmom vršioc ili vršilac dužnosti i adekvatnu skraćenicu v.d. Drugačije rečeno, skraćenica v.d. znači vršioc(lac) dužnosti .
Ali, u Brodu, krcatom vršioca(laca) dužnosti , skraćenica v.d., ne znači gore navedeno , nego VIŠE DAŠ, a daje se crvenom vođi miLovanu i to 10 % .
Nauka je odredila šta znači skraćenica v.d., a Zakon je propisao procedure imenovanja i dužinu trajanja takvih imenovanja. Po Zakonu, jedna osoba može da bude imenovana kao v.d. na rok od šestdeset dana , uz mogućnost ponovnog biranja, maksimalno tri puta . Dakle, jedna osoba može da bude imenovana kao v.d. maksimalno stoosamdeset dana tj. šest mjeseci . Poznato nam je da u Brodu rijetko koja javna ustanova ili javno preduzeće nema bar jednog v.d., i to već godinama.
POZNATO JE DA ZAKON KRŠI I ONAJ KOJI IMENUJE KAO I ONAJ KOJI JE IMENOVAN , A SVJESTAN DA MU JE IMENOVANJE NE ZAKONITO ! EVENTUALNO NE ZNANJE NIJE OPRAVDANJE !
Pitamo se, šta misle trenutni v.d. u Brodu, za koje njihov "mali crveni vođa " tvrdi da su obrazovani? Zar poslušnost opravdava i NE ZAKONIT status, a svi su na svojim pozicijama u NE ZAKONITOM statusu . Šta misle poslije 07.10. ove godine?
Biser, vođinog poznavanja prava i zakona su i PRIVREMENI NADZORNI ODBORI, koji ne postoje propisani ni u jednom Zakonu , a u Brodu ih ima na sve strane. I oni su navodno " obrazovani i stručni kadrovi " , znaju da izračunaju koliko je 10 % . U NE ZAKONITOM su statusu takođe, kao i v.d.
Pitamo se šta i oni misle poslije 07.10. ove godine ?
Dovođenje U ZAKONITI status trenutnih v.d. će pojedini smatrati revanšizmom, stoga im predlažemo da od svog " malog crvenog vođe " hitno zatraže da im ozakoni status, kako i oni ne bi bili na udaru poslije 07.10. ove godine!

Pozdrav, sa sloganom
U BORBU DO SUDNJEG DANA
  PROTIV čEREK miLOVANA !

Нема коментара:

Постави коментар