Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

уторак, 18. септембар 2012.

IZBORNA KAMPANJA, DAN 12


Malo su nas omela dešavanja od proteklog petka, kad su naš voljeni vođa i njegovi miljenici završili u 'apsu.
U međuvremenu smo zapostavili kampanju, ako neko nešto ima neka napiše da objavimo, danas je dan 12 izborne kampanje ostalo je još 18 dana.

A u međuvremenu da još malo pišemo o brodskoj dangubi, koja trenutno gubi dane u Tunjicama.

NAROD TE JE PREPOZNAO I ODLUČIO 


EPIZODA 1. 

IZ ŽIVOTA JEDNOG DANGUBE SA INICIJALIMA M.Č.

(OD NAŠEG STALNOG DOPISNIKA)-napisana prije hapšenja zlikovca


Poštovani ,
do mene je došla informacija o krvničkom ponašanju "malog crvenog vođe" u administrativnoj službi u zgradi opštine Brod . Ista me asocirala na već objavljeni video snimak "Ko je sljedeći" , u kojemu brodski zlotvor prijeti nožem . KO JE SLEDEĆI LINK OVDJE

Radnja se dešava u finansijskom sektoru u koju je jedan-jedna predsjednik(ca) mjesnog odbora došao(la) da traži da se izmire računi prema dobavljačima koji su radili određene poslove u toj mjesnoj zajednici .
U toku razgovora u prostorije finansijskog sektora je ušao upravo taj "mali crveni vođa" koji sebi umišlja da je "veliki" i komentarisao zbivanja riječima :
" samo dolaze da traže pare ",
da bi potom mladu službenicu , pretpostavljamo pripravnicu uhvatio za kosu , povukao glavu unazad , te drugom rukom prevukao preko vrata , uz komentar : " sve to treba poklati " .


Da ne poznamo " malog crvenog vođu " nebismo povjerovali , zato želimo da ukažemo porodici , pretpostavljamo spomenute gospođice , da provjere navode ove informacije i spase svoje dijete . Nije valjda 600 do 700 KM vrijednije od porodničnog imena i poštenja , a uz to , to je i neviđeni oblik mobinga !
Ako ste " socijalisti " osvijestite se i spašavajte svoje porodice , one su vrijednije od svega , " on " sigurno nezna da je cijeni ! Dokazao i pokazao je !
Ova informacija oslikava i dio užasa koji zaposleni u administrativnoj službi u opštini trpe i sve to za bijedne KM .
Tamo gdje je želio da smjesti , sve nas , slobodne ljude i ljude koji razmižljaju svojom glavom upravo odlazi " on " i njegov " krimos " . I BILO JE VRIJEME !
Kada bi bilo sreće da se i ne vrate , jer takvi zlotvori ne trebaju da su na slobodi !
Najavljujemo " 10 % " sa istinitom pricom , kao i pojašnjenje " U SVOJE IME I ZA SVOJ RAČUN " !
Do sljedećeg javljanja , pozdrav !

EPIZODA 2.

" U SVOJE IME I ZA SVOJ RAČUN " 


Poštovani ,
iako se čini da nedavni , još ne ohlađeni događaji u Brodu , pomalo zatiru potrebu ukazivanja na kriminalne i ne zakonite radnje " bivšeg vlastodršca " mislimo da treba nastaviti , jer se " brodski krimos " vratio . Priznao je da je kriminalac , ali mu kriminalni dosije treba podebljati .

BORO MILOŠEVIĆ JE BRODSKI KRIMINALAC !

U daljem tekstu ćemo pojasniti zašto je naslovni pojam bitan ?

Na strani 15 Izvještaja o reviziji konsolidovanog finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Opštine Brod za period 01.01. - 31.12.2011. godine piše , citiramo :
" Prezentovana nam je dokumentacija iz koje smo utvrdili da je poslove PREDSJEDNIKA KOMISIJE ZA JAVNE NABAVKE , NADZORA NAD GRAĐENJEM OBJEKATA ; IZRADU TEHNIČKE DOKUMENTACIJE I POSLOVE PROJEKT MENADŽERA , obavljao v.d. direktor Direkcije . Za neke od navedenih poslova , zaključeni su ugovori između Opštine i v.d. direktora Direkcije u svoje ime i za svoj račun , a drugi dio poslova mu je dodijeljen na osnovu rješenja načelnika Opštine . "
Dakle , jedan (ne)čovjek SVE !

U stručnoj literaturi je pojam " u svoje ime i za svoj račun " vezan vezan , kako za fizičko , tako i za pravno lice .
Isti pojam se ukratko definiše kao mogućnost ostvarivanja profita kroz poslovanje . U našem konkretnom slučaju se osoba Boro Milošević ( ne mogu napisati gospodin iako znam da bih trebao ) pojavljuje u dvostrukoj ulozi : Boro Milošević - fizičko lice i Boro Milošević - Direkcija za razvoj i ostalo ; pravno lice . Narodnim rječnikom rečeno : " Boro , evo ti pare , pregovaraj ( ucjenjuj ) , varaj , samo ostvari i donesi razliku i to što veću , "ovi " u Brodu ionako ne znaju šta i kako mi radimo ! "
A , Boro je ucjenjivao , varao , " malo pio - malo šarcu davao " , sada šarcu okrenuo leđa i misli : " Dobro sam prošao . "
Ne dozvolimo da priči bude kraj , pomozimo da se Boro Milošević vrati na mjesto koje mu i pripada , jer takva drskost se još nije pojavila na ovim prostorima !

Po mom ličnom mišljenju , a i po mišljenju stručnih ljudi iz Broda sa kojima sam kontaktirao , revizorski izvještaj je u potpunosti NEGATIVAN i jaka je osnova za detaljnu istragu i višegodišnju robiju , iako se revizor ogradio svojim ličnim mišljenjem " sa rezervom " .

Možda je sudnji dan već i prošao , ali , samo je jedan kriminalac iza rešetaka .

ZMIJI JE GLAVA NAČETA , ALI TREBA UKOPATI I REP !

POZDRAV !



Нема коментара:

Постави коментар