Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

понедељак, 10. септембар 2012.

IZBORNA KAMPANJA, DAN 4

dan 4-ti izborne kampanje

Саопштење из Демократске Партије ДП-а :





Општински одбор Брод
Ул. Стевана Немање (кафе-бар Сораб на спрату)
74450 Брод
Тел. 053 612 283
ЈИБ 4402965490006

Брод, 10.09.2012
Број:

  
ПРЕДМЕТ: Саопштење са дружења чланова и симпатизера ДП Брод у Шикарама, прослеђује се –

          Поштовани,
Прослеђујемо вам овај допис са јучерашњег дружења чланова и симпатизера Демократске партије Брод у Шикарама, са сљедећим садржајем:

Јуче је на спортском игралишту у Шикарама одржано дружење чланова и симпатизера Демократске партије Драган Чавић, за мјесни одбор Шикаре.
Дружењу је претходила бициклијада, од 30-ак учесника, која је из Шикара прошла трасом кроз центар Лијешћа, Лугове, Наретке, Унку, Колибе Горње и Бродско Поље 2, да би се поново вратила у Шикаре, гдје је било и организовано дружење и забавни садржаји.
Проласком кроз наведена насељена мјеста, колону бициклиста су дочекивали и угошћавали домаћини у овим насељима. Посебан дочек је био у Горњим Колибама, који су организовали кандидати за одборнике ове партије, Сенад Машић, и на Бродском Пољу 2, гдје је домаћин била Анкица Себастијановић.
Дружењу у Шикарама, коме је организатор био мјесни одбор Демократске партије Шикаре, присуствовало је око 150 чланова, симпатизера странке и мјештана. Дружењу је присуствовао и кандидат за начелника општине Брод, Илија Јовичић, кога ова партија подржава и као свог кандидата за будућег начелника наше општине.
Домаћин овог дружења био је кандидат Демократске партије Брод на листи за одборника Скупштине општине Брод, господин Станко Даниловић.

Предсједник ОО ДП Брод

/............................................/
Вид Ивановић

Нема коментара:

Постави коментар