Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

недеља, 23. септембар 2012.

NEMAJU ČASTI; NEMAJU MORALA - SP BROD


Grupa kriminalaca, koja sebe naziva Socijalistička partija nastavlja sa uдruženim kriminalnim radom iako im je nosilac liste priznao da je kriminalac, a veliki vođa pregovara o priznanju krivice.

Čak održavaju i predizborne skupove. Ono što je ostalo od SP-a brod, jer više nemaju kud skupe se i idu tribinu da drže miting po mjesnim zajednicama, u koje niko od njih nije kročio u protekle 4 godine.

Toliko su drski da su na svom zombi sajtu napisali i saopštеnje, koje komentarišemo po već ustaljenom principu (oni crveno mi plavo). Za razliku od nas oni su pravi nacionalisti pa pišu ćirilicom.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

„Велика је храброст бити на страни оног против кога су се сви окренули.

Запитате ли се икад зашто су се сви окренули против тога кога браните? Да ли зато што је то један добар човјек или...?

Кажу да из неправде не изниче правда. Ако има правде, онда се немамо чега бојати“ 

Кажу да је правда дошла по своје, само ви то нисте свјесни. Не бојте се правде, бојте се одмазде, наравно не морате се бојати ако то ничим нисте заслужили. 

 поручено је са трибине бродских социјалиста одржане у МЗ Бродско поље у Броду гдје су представљени кандидати за одборнике у СО Брод, те је приказан документарни филм о активностима начелника општине Милована Черека у протеклом периоду.

Чуј, приказан филм о великом вођи. Хтио је направити нешто што ће га за живота прославити, по чему ће га генерације памтити. И успио је. Само није знао да ће на базенима и пијаци стојати табла као опомена са натписом: ОВАЈ ОБЈЕКТ НАПРАВИ МИЛОВАН ЧЕРЕК КАКО БИ СЕ ОБОГАТИО НА РАЧУН СИРОМАШНОГ НАРОДА, КАКО БИ УКРАО ПАРЕ ИЗ БУЏЕТА И СТАВИО ИХ У СВОЈ ЏЕП.

На предизборној трибини у Бродском пољу поред руководства Социјалистичке партије РС, присуствовала је Горана Златковић министар правде у Влади РС, посланик у Народној Скуптшини РС Ристо Марић те представници других Општинских одбора СП РС.

Нису сви социјалисти криминалци (поменути јесу), али су сви криминалци социјалисти.  

Потпредсједник странке Живко Марјанац рекао да сила никада није побједила правду, а посебно када се злоупотребљава, те позвао Брођане да 7. октобра заустве силу и одлуче за Брод поносних Брођана.

Јадан Марјанац помјешао је страну не зна да је Милован био сила, а правда Сенат и Народ Бродски. Сила је већ заустављена, а брођани ће да је докрајче седмог октобра.

  „Онима који кажу да бродским социјалистима долазе тешка времена, велики број окупљених Брођана ове мјесне заједнице, показује управо супротно- јачи смо и одлучнији него икада“ речено је овом приликом.

Велики број окупљених брођана мјери се прстима на једној руци. Џаба то што сте "снажни", што сте "одлучни" кад сте криминалци и лажни.

Пред неколико стотина Брођана представило се свих 27 кандидата СП за одборнике у СО Брод, а скупу су се обратили Наташа Костадиновић
(пребјег из СДСа), Јелица Игњатић (пребјег из СНСДа), Предраг Веселиновић (онај што је фарб'о поцинчане стубове и добио силну пару), Новак Боројевић (пребјег из НСПзБ и још штошта) , Андрејана Видић (полуписмена сељанчица-учитељица), Милош Станишић (одговор наЧереково питање ко је следећи-он је следећи) и Станко Черек (нови незапослени на бироу уз жену Босу).

Они су заједно поручили „Брод је са нама пловио и наставља да плови.

Бродови плове на површини, а ваш брод је више као подморница, тоне.

Човјек нам је био и остао на првом мјесту.

Ви сте се у ове четири године показали да нисте људи, зато сте скроз небитни у садашњости и за вјеке вјекова. 

Нису важне куће, већ људи који живе у њима“!

АМИН

ПРАВДА ЗА СВЕ, ПРАВДА ЗА СОЦИЈАЛИСТЕ!!

Нема коментара:

Постави коментар