Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

четвртак, 13. септембар 2012.

IZBORNA KAMPANJA, DAN SEDMI


IZBORNA KAMPANJA, DAN SEDMI

Evo sedmog dana su se oglasili i zloglasni kmeri na svom zombi sajtu. Džeri i Leni (Jeremić i Vukman) komentarisali su tobož objektivno sve stranke koje učestvuju na izborima, osim njihove nacional-socijalističke radničke partije.

Da se ne bi zamjerio kumu (Džeri) i jaranu (Leni) čak siu i pohvalili jednoga od kandidata, a cijelim tekstom su izražavali žaljenje što se Milenko Pantić, Vid Ivanović i Slavko Sebastijanović nisu kandidovali za načelnika i što njihov firer ima samo jednog protivkandidata, koji će blago rečeno na izborima patosirati njihovog velikog vođu. 

Pohvalili su svoje vjerne sluge i saveznike E-5 želeći im da ostvare bar jedan mandat jer им jak koalicioni partner ne odgovara.  Redakcija je uzela sebi za pravo da prokomentariše one koje njh dvojica nisu pomenuli.

socijalistička partija;

1 МИЛОШЕВИЋ БОРО - звани Кримос. прославио се својим успјесима у Полету који је успио уништити, криминалним активностима приликом асфалтирања улица и огромним криминалом у Диркецији - исход :проће у СО али ће завршити у КПД Туњице.

2 ВИДИЋ АНДРЕЈАНА - звана Учитељица, сестра Џерија Јеремића, прославила се својим чланком (Oда великом вођи) и писменошћу, када је у 7-8 реченица погријешила бар 10 пута у правопису (воли да пише урадијо, добијо). И таква да учи дјецу правопису и Српском језику??? Искод - провјера дипломе, знања и звања учитељице.

3 ЂУХЕРИЋ ИСМЕТ -  звани Исмет Хоро. У најмању руку показао се као нечовјек. посебно откако је именован за предсједника СО. Бараба из Сијековца, није нешто богзна шта профитирао, ако се изузме плата предсједника СО  у 4 године. Исход - пензија и заборав. 

4 ЛАТИНОВИЋ САНЕЛА - звана Квазимуслиманка. Довео је Вид Ивановић у општину на измишљено радно мјесто, а она му је одмах окренула леђа. Као начелник за урбанизам није урадила баш ништа за Брод. Исход - истек мандата и биро. 

5 ЧЕРЕК СТАНКО - звани Ханс. Нека чивија у водоводу узима плату од 1.500 КМ, а по занимању је КВ . Фиреров брат, узео велике паре преко КУД Душко Трифуновић.
Исход - отказ и затвор.

6 ТЕОДОСИЋ ЂУРЂИЦА - звана Живана 2 или Ева Браун. Добила стан од општине јер је општина пропустила прилику да се жали, једино у њеном случају. Страначки функционер, тренутно на функцији секретара СП-а. Не знамо одакле ће примати новац кад изгубе власт. Исход - подношење кривичне пријаве против ње и њеног вође, могуће одузимање стана.

7 МАРЧЕТИЋ ДАНИЕЛ - звани Мачак, преливода  по професији. Предсједник омладине СНСД-а преко ноћи постао предсједник омладине СП-а.  Исход - по истеку приправничког биро.  

8 ДУШАНИЋ ДУШКО - звани Душко Дугоушко. Ничим се посебно није истицао, опет на листи СП-а. Вјероватно се и он окористио на неки начин о СП. али редакцији није познато. Има трговину у Лијешћу. Исход - непознат

9 ДУРОЊИЋ МАЈА -звана Мисица. Директор Радио Брода (в.д). Прославила се рекламирањем у Пресу на годишњем нивоу од око 30.000 КМ . Као директор положила и код нас и код Милована и то више пута.  Оно што је добила на ћуприји изгубила је на мосту кад јој је лопов украо голфа. Исход - по истеку мандата биро.

10 БОРОЈЕВИЋ НОВАК -зваћемо га  Консиљере. Био на листи Покрета за Брод и као такав прошао у скупштину. Исти дан прешао у СП. Бројна су његова недјела. Исход - рушење објекта који није легализован на законити начин.   

11 ЛАЗИЋ МАРКО - звани ЛамарПром. Уз аранжман сад покојног Стеве Дубовљевића обогатио се на рачун снабдјевања Топлане иако је био у сукобу интереса. Набављао је гориво ко зна одакле и продавао га топлани по 50% већој цијени него што се могло набавити у Рафинерији. Исход -затвор, дефинитивно.

12 КУЗМАНОВИЋ НЕДЕЉКО -звани Возач. Да би запослио свог кума зликовац је отпустио једног возача који је био на боловању. Након тога је расписао конкурс по коме се тражило да возач мора имати цертификат за инструктора вожње. У међувремену постао одборник СО Исход - отказ и тужба за поврат нелегално стеченог новца који је зарадио у вријеме сукоба интереса.

13 СТАНИШИЋ МИЛОШ - звани Секретар. Некадашњи функционер СНСД, сада запослен у дирекцији, по СП обичају без конкурса . Уплетен у бројне малверзације дирекције заједно са шефом Бором Милошевићем. Исход -отказ и тужба (евентуално и затвор) 

14 ИГЊАТИЋ ЈЕЛИЦА - звана Јела. 2008. године запослио је Вид Ивановић у општини иако је тада била на листи СНСД-а. Након тога уз помоћ тада владајуће коалиције СНСД-СП отјеравши из Комуналца дипломираног инжењера, запослили је на његово мјесто као замјеника директора или непто слично. Чим се запослила приклонила се СП-у али је потајно радећи за Милована и била члан СНСД, све док није добила директиву свог шефа да гласа за смјену Мухе.  Исход -отказ и биро.

15 ЂАКОВИЋ НАТАША - звана Овчица. Ту је да попуни листу јер према изборном закону бар 30% кандидата мора бити другог пола. Дугогодишњи члан СП-а. Исход - непознат. 

16 ПУРИЋ НЕНА - звана Нена Радовановић. Окористила се добијајући земљиште у центру града мимо свих конкуренцијских поступака, на коме је направила стамбену зграду. Исход - непознат

17 БОШЊАК ЈОВИЦА - звани Љиго. Иако ради у Дому Здравља све пацијенте преусмјерава у своју приватну ординацију гдје им може помоћи, јер то није у стању урадити за вријеме рада у ДЗ. Милован му опремио простор и плаћао најам, а заузврат му се Бошњак одужио хвалоспјевом на цијелој једној страници у црвеном листу. Исход - отказ у ДЗ. 

18 ВЕСЕЛИНОВИЋ ПРЕДРАГ звани Привредник. Члан СП-а, не знамо зашто, претпостављамо да је радио негдје нешто и био преплаћен за то од стране општине, али редакција нема сазнања о његовим активностима. Исход -непознат.

19 ПРЕДОЈЕВИЋ ЗОРАН - звани Зајеб'о се, брко из банке прешао у СП на крају мандата чиме је нарушио рејтинг и углед банке. Исход -непознат.

20 ЈОВИЧИЋ ТОМИСЛАВ - звани Нико. Члан СП-а, нико не зна ништа о њему. Ту је да попуни листу. Исход -непознат

21 КОСТАДИНОВИЋ НАТАША - звана Посматрач. Дуго година била посматрач СДС-а одлучила да напредује у каријри стављајући се у редове злогалсног СП-а. Не знамо колико ће јој ово помоћи у каријери, поготово при овом односу снага.  Исход -непознат  

22 ПЈАНИЋ ВЕДРАН - звани Учитељ. Ту је да попуни бројно стање младих и образованих кмера.  Исход -непознат

23 ЂУРИЋ СЊЕЖАНА -звана Жена број 9. Да се листа употпуни са женама.  Исход -непознат

24 ИГЊИЋ ПЕРО - звани Перо Гелиптер. Дугогодишњи члан удружене злочиначке организације. Из Грка добио плац преко свих погинулих, рањених и породица погинулих бораца. Једини критериј за плац који је испуњавао је био да је члан СП-а.  Исход -непознат

25 МИЛАНОВИЋ БРАНИСЛАВ - звани Упитник, има бродско име и презиме, али никад нико није чуо за њега. Ту је да попуни листу.   Исход -непознат

26 ТЕШАНОВИЋ ДАЛИБОРКА - звана Жена број 10. Ту је да попуни листу.  
Исход -непознат

27 БРОЋИЛО БЕРИСЛАВ - звани Залутала овчица, приступио СП-у да би добио посао, јер је завршио неки факултет  (смјер) са којим мало гдје можеш конкурисати. Милован га ставио на листу да га потроши, а своје праве пулене је склонио да се притаје. Сматрамо да му није мјесто ни на листи ни у СП-у.  Ту је да попуни листу.   Исход -непознат

Џери и Мачак осмог октобра

могу они и боље

Сматрамо да листа омрзнуте СП може и боље, али....
Изгледа да је велики вођа одлучио да сакрије своје пулене и да проба да их заштити, те да уз своје асове које не може сакрити потури анонимусе као топовско месо за снаге коалиције. 
По нама је неправедно да се забораве (сматрамо да заслужују да буду на листи прије већине ових): Добросав Петричевић, Нада Ћатић, Весна Ђекић, Недељко Рушкић, Сњежана Павловић. Љубо Нинић, Сњежана и Рома Црепуља, Гордана Нишић, Хелена Ђуђић, Радмила Мичић, Милијана Радишић, Драгица Василић, тандем Видић-Недић из комуналне полиције, Синиша Јаћимовић, Жељка Анђелић, Џехва Ахметовић, Боса Черек, Сандра Милашин, Саша Миличић, клан Јеремића, Станислава Плавшић, г-дин и г-ђа Топић, Дејан Вукман, Виолета Гудаловић, Томо Мишан, Ане Михајлов, Петар и Зора Глувак,  Нада Девић, Дарко Петровић, Дејан Грозданић и још многи други . 

Од ових побројаних велики вођа је могао направити иоле респектабилну листу. Свјестан да ће бити поражен на изборима, одлучио је да "потури" људе који ће бити топовско месо, док би своју прву поставу сачувао за нека боља времена.  Са екипом с којом излази на изборе не преостаје му ништа друго него да претрпи пораз.





















Нема коментара:

Постави коментар