Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

уторак, 26. јун 2012.

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ IZ SPLITA

Zadužili smo našeg specijalnog izvjestitelja, koji nam se prvi put javio sa brodskog bazena, da prati kretanje našeg ne-čelnika i evo šta je ovaj put zabilježio:

ČEREK VIĐEN U SPLITU

 
Zaposleni u opštini Brod znaju da je načelnik bio na odmoru, ali nisu znali gdje. Najbližim saradnicima je rekao da ode na Zlatibor gdje ima dva apartmana. Ali gle čuda, prepoznali smo ga na jednoj fotografiji u jednom hrvatskom časopisu, gdje piše da je bio u Splitu u vrijeme gej parade. Pokušao je da se preruši u gej klovna, ali ga je nešto izdalo, samo šta?
Na slici se vidi da ta persona ima klovnovski nos, ali i bedž «Smile if you are gay» (nasmij se ako si peder), pedersku kravatu i prsten, kao i tetovažu pederskog leptira (vjerovatno privremenu).

                                       Ne-čelnik ovaj sa klovnovskim nosom

  
Kako nezvanično saznajemo Čerek je bio u Splitu da dogovori sa pederskim liderima skup u Brodu koji bi se zvao «Prva brodska pederijada». Organizator bi bio OO SP Brod, a pokrovitelj Milovan Čerek. Kako saznajemo svi socijalisti su oduševljeno prihvatili ideju. Na brzinu je napravljen plan i program. Glavni peder je  Milovan Čerek i on će sa liderom pederske zajednice BIH presjeći vrpcu., na gradskim bazenima će se potom održati mister mokrih tanga gaćica - izbor najvećeg tekuna i rvanje u blatu (prvobitno je bilo zamišljeno kupanje u bazenu, ali nema se para za čišćenje bazena), pederska večera i orgije «tekunom te, tekunom me» u Lovačkom rogu (ime restorana  kao da je stvoreno za ovaj događaj) gdje govor treba da održi predsjednik SO Ismet Đuherić (kome su u šali već dali nadimak «gologlavić). Jedini koji je izrazio zabrinutost je vlasnik picerije Galeb pošto je čuo da pederi ne vole pice, ali se zato vlasnik restorana Antik obradovao pošto je, iz istog izvora, čuo da vole ćevape i kobasice. Načelnikov brat Hans je izjavio da uz njega, Milovana, Ismeta, Boru, i ostale članove SP-a, Brod ima šta da ponudi pederskoj zajednici i da će to biti dani za pamćenje. Jedan član mladih socijalista se pohvalio kako već ima vazelina i eteričnih ulja koje je spreman podjeliti sa drugovima. Načelnik se našalio da će ljudi tek vidjeti da se i stara koža dobro štavi.
Planiranje je nastavljeno u piceriji Galeb do duboko u noć, sa obećanjem da će slijedeća sjednica OO SP Brod biti bez sjedanja, tj. s nogu.

Нема коментара:

Постави коментар