Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

понедељак, 2. јул 2012.

DOM SPORTOVA JE MRTAV, ŽIVJELI BAZENI

                                      Dom sportova kako je nekad izgledao kada je radio                

Za petak 6. jul zakazana je tematska sjednica Skupštine Opštine Brod na kome će drug Milovan priznati svoj poraz. Naime, njegova saradnica Svjetlana Nikolić nesposobna da bilo šta učini za opstanak ove ustanove, podnijela je ostavku na direktorsku funkciju i angažman našla u Vodovodu kod druga Topića, naravno mimo konkursa, te tu želi da prebaci  i svoju nerazdvojnu kompanjonku Vinčićku. Vrlo je izvjesno da će velikodušni direktor gospodin Topić koji rasipa i šakom i kapom primiti obadvije jer ga nije briga koliki su prihodi i rashodi Vodovoda. Svjestan je on da mu se mandat bliži kraju i da je vrijeme da izjavi da nikad nije bio član Socijalističke Partije. Ali, ovaj članak nije o njemu nego o Domu Sportova.

Nakon što je veliki vođa digao ruke od Doma Sportova jer tu nije mogao da se ugradi, i odlučio da pravi bazene, ova ustanova koja radi cijelu godinu ostavljena je na milost i nemilost Nikolićki i Vinčićki i njihovim upravljačkim (čitaj direktorskim)sposobnostima. Umjesto da saniraju objekt i radnicima isplaćuju plate one i njihov šef su nabavile nadaleko poznati autobus, te time označavaju početak kraja ove ustanove.

Ali lijepo je biti direktor te su njih dvije sebi isplaćivale plate, a radnicima šta preostane-ako preostane. I sada u sumrak crvenoga carstva priznaju da su  i one i njihov šef potpuno podbacili po pitanju Doma Sportova, direktorica daje ostavku i prelazi u posljednje uporište socijalista u Brodu, smatrajući da će moći ostati tamo i nakon izbora.

Umjesto da  kao kapetan (direktor) ostane sa brodom koji tone (Dom sportova), ona je kao pacov prva napustila brod. Za ovu ustanovu ni svemogući veliki vođa nema rješenje pa je zakazao tematsku sjednicu na kojoj će biti riječ o tome šta i kako dalje. 

Redakcija: Druže, a radnici Doma sportova?
Svemogući veliki vođa: Ma radnike ko j***.  

NARAVNO U GLAVAMA NAŠEG CRVENOG FIRERA MOGLA BI SE NAĆI I POMISAO DA SE DOM SPORTOVA LIKVIDIRA POPUT KLAONICE I DA SE CIJELI OBJEKAT PRODA NEKOM NJIHOVOM UVAŽENOM ČLANU (NPR. HANSU) ZA JEDNU KM.

E PA NEĆE DA MOŽE!

Podrav od Redakcije

Нема коментара:

Постави коментар