Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

субота, 21. јул 2012.

SPORTSKI RADNICI ĐUHERA, HANS I BORO


Objavljujemo informaciju koju nam je dostavio jedan naš čitalac, a kojim se još jednom pokazuje koliko su nesposobni kao privrednici, političari i sportski radnici Ismet Đuherić Đuhera, Stanko Čerek Hans i Boro Drpiga Milošević, a samim tim i Milovan "veliki" "vođa" Čerek.

O uspjesima Bore Miloševića kao predsjednika ugašenog kluba FK Polet smo već ranije pisali (novac na konto Poleta i dalje stiže), a sad prenosimo informaciju koja nam pokazuje sposobnosti proslavljenih rukometnih radnika Hansa i Đuhere, ali i bivše direktorice Svjetlane Nikolić-žene koja je uništila i  zatvorila Dom Sportova.
Prenosimo;


 ZA SUSPENZIJU DOMA SPORTOVA ODGOVORNI SU
MILOVAN ČEREK SA SVOJIM SARADNICIMA
ZA UNIŠTENJE DOMA SPORTOVA ODGOVORNI SU
MILOVAN ČEREK SA SVOJIM SARADNICIMA

RUKOMETNI SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE.na osnovu člana 34 i 45. pravilnika o takmičenju, člana 10.stava 2 u skladu sa ovlašćenjem donosi odluku. ODLUKA...zbog neuslovnosti, koja ozbiljno ugrožava zdravlje sportista, obustavlja se odvijanje svih takmičenja u velikoj dvorani sportsko -kulturnog centra brod u Brodu, koja je u organizaciji Rukometnog Saveza Republike Srpske.. ovo se odnosi na sva takmičenja prve, druge lige i sva takmičenja za mladje uzraste u organizaciji RSRS u obe konkurencije. ova odluka je objavljena u biltenu 14 A Rukometnog Saveza RS.
 OBRAZLOŽENJE.-igrajuća površina ove dvorane, nekompaktna, odnosno vise od 25% parketa je oštećeno, a ostali dio parketa je izgubio na kvalitetu, pod tim se podrazumjeva da je parket neravan, nepravilno složen, bez jedinstvene lakirne površine, učvršćen vijcima i ekserima sa gornje strane, koji mjestimično viri iz podloge. Na pojedinim mjestima parket se pod pritiskom težine tijela diže od podloge isto kao što zbog protrulih ili na drugi način oštećenih podparketnih lega pod pritiskom tijela tone. Na nekoliko mjesta zbog polomljenih parketnih letvica na podlozi se nalaze otvorene rupe. U kišnom periodu sa krovova okapava voda na dva mjesta. Svlačionice u dvorani su djelomično devastirane i bez tople vode. U zimskom periodu igrajući prostor dvorane se ne zagrijava. Ovakvoj odluci osim navedenog i očiglednog faktičkog stanja doprinijeli česti prigovori i negativni komentari gostujućih ekipa i službenih lica na zvaničnim utakmicama muškog i ženskog rukometnog kluba Brod. Sve ovo je preslo preko svakog praga tolerancije čime je značajno ugroženo fizičko i fiziološko zdravlje sportista. Shodno tome odluka donesena kako glasi u njenoj izreci i bit će na snazi dok se navedeni nedostaci ne otklone. UPUTSTVO: u koliko je neka strana nezadovoljna ovom odlukom predlažem da se formira nezavisna ili stručna komisija od strane predstavnika Rukometnog Saveza RS, Ministarstva sporta RS i predstavnika nezadovoljnih strana u ovom predmetu. 
 S poštovanjem komesar takmičenja.
 Ovo je dostavljeno JU SKC.BROD
 Mrk Brod i Zrk Brod
 Generalni sekretar rukometnog saveza RS. Elvis Jaćimović
 Banja Luka.02.07.2012.

Нема коментара:

Постави коментар