Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

понедељак, 16. јул 2012.

DOGODILO SE U BRODU

Poštovani čitaoci,

malo smo se opustili na ljetnjem raspustu/godišnjem odmoru pa nas nije bilo neko vrijeme.
A i  članovi redakcije koji su ostali u našem gradu, nisu se baš nešto posebno potrudili da nešto objavljuju.
Iz tog razloga iznosimo kratak rezime  julskih dešavanja;

BROĐANI SE DOGOVORILI



Ono za šta smo se borili od samog osnivanja ovog bloga, da se brođani dogovore i desilo se prije par dana. 
Sve stranke i relevantni politički faktori su odlučili da na crtu zlikovačkom vođi crvenih kmera izađe samo jedan kandidat. najbolje rješenje po mišljenju svih ILIJA JOVIČIĆ

SDS I TREĆI BLOK POKOPALI ČEREKA

Nakon sastanka tzv. trećeg bloka stranaka sa potencijalnim kandidatom na njegovom imanju u Grku rukovodstvo SDS-a je prelomilo i odlučilo da politički pokopa aktuelnog ne-čelnika podržavši ILIJU JOVIČIĆA kao zajedničkog kandidata SNSD-a i trećeg bloka. Ovu odluku su podržali i lideri DNS-a, DP-a, a već ranije i "Jabučari" stavljajući u prvi plan interes svih građana, a zanemarujući sopstvene i stranačke interese. Očekuje se da i ostale stranke, prvenstveno PDP, NDS i radikali (oni pravi-ne oni Grujičini) podrže zajedničkog kandidata čime bi Čerek doživio katastrofalan poraz na izborima sa razlikom od više hiljada glasova.

NEZAVISNI KANDIDAT NIJE VIŠE NEZAVISAN

Dr. Slavko Sebastijanović koji je lobirao da bude kandidat za načelnika odustao je od te ideje i postao nosilac liste penzionera -stranci koja mu po iskustvu (godinama) i pripada. I oni podržavaju Iliju Jovičića.

KOALICIONE SNAGE SE OKUPLJAJU

Kažu da je na krsnoj slavi SDS-a, Petrovdan u Poloju kod stare škole, bio krcat šator sa oko nekih 600 gostiju svih stranaka i političkih opredjeljenja. Na slavu su došli svi  brodski politički prvaci i zajednički kandidat, ali nisu se pojavili Čerekovi Muho i Ane, Buzak i Vidović. Na slavi su viđeni i neki bivši socijalisti od nedavna članovi SNSD-a.

OD OSTALIH DEŠAVANJA

- Liste za odbornike predane
- Bazeni debelo podbacili, 10 puta više ljudi se kupa na Savi svakog dana nego na bazenima
- Prvi otpušteni radnik opštine se nakon tri i po  godine suđenja vratio na posao
- Računi opštine Brod ponovo blokirani (ovog puta zbog isplate po sudskoj presudi radniku)
- Dobli smo nemoralnu ponudu za preuzimanje bloga (uskoro pišemo o ovom)

.... ako smo nešto zaboravili napisaćemo.

Poštovani čitaoci,

Još je samo dva i po mjeseca je do izbora. Onaj protiv koga se borimo svakog dana sve više gubi tlo pod nogama. Opština je finansijski blokirana, nadamo se da će tako biti i do izbora da ne može da finansira svoju kampanju; članstvo ga sve više napušta. Od sada pa do sedmog oktobra svi moramo da damo doprinos da naš veliki vođa završi tamo gdje mu je mjesto. Vrijeme je da počnemo sa otvorenim revoltom i buntom. Ubjeđujte svakog dana one koji su neodlučni ili članovi SP-a da ne glasaju za Čereka - najgori izbor za načelnika svih vremena u Brodu. Ne slušajte njihovu propagandu, ne plaćajte takse i namete po njihovim rješenjima, ionako nisu legalna. Čak je i sam veliki vođa nedavno izjavio: "Mnogima sam valjao, a sad me svi napuštaju."

Drago nam je da su brođani došli pameti, da su se složili i da će rušenje Milovana Čereka sa vlasti biti posljednje rušenje, jer krajnje nam je vrijeme da počnemo nešto da gradimo!!!

Što se redakcije tiče, nastavljamo ofanzivno sa novim člancima (tema ima mnogo, mnogo) protiv zločinačkog režima Milovana Čereka. A on je ionako

MILOVAN ČEREK





  

Нема коментара:

Постави коментар