Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

петак, 4. мај 2012.

KULT LIČNOSTI VELIKOG VOĐE (da li je i to u Brodu moguće)

Poštovani građani,

Danas smo dobili novu informaciju iz redova Socijalističke Partije (onih koji ne dijele mišljenje sa Milovanom-vjerovali ili ne ima i takvih) koja se tiče otvaranja gradskog bazena, a koja po nama graniči sa zdravim razumom.

Naime, prema planu termin za otvaranje bazena je subota 22.06.2012. sa početkom ceremonije u 11,00 sati. Nakon pozdravne riječi Predsjednika Skupštine Opštine, mladi sportisti/socijalisti grada trčaće štafetu do zgrade opštine gdje bi zadnji trkač, predsjednik omladine SP-a predao štafetu našem velikom vođi - drugu Milovanu!

Planirano je da štafetu nosi deset sportista mahom rukometaša i rukometašica, od bazena preko Trga Patrijarha Pavla do opštine gdje bi na stepenicama naš mali Tito preuzeo štafetu, pohvalio trčanje mladog socijaliste, a zatim sjeo u automobil, održao govor i svečano ispred okupljene mase presjekao crvenu vrpcu i otvorio bazene, a zatim bi Hansov KUD opet održao dobro plaćenu predstavu.

Dragi Brođani, ne znamo kako ste vi svarili ovu informaciju, nama se čini da  je naš veliki vođa u svojim maštanjima potpuno odlutao, vjerovatno se vidi rame uz rame sa Titom, Kim Džongom, Pol Potom ili ko zna s kim još.  Umjesto da rešava nagomilane brodske probleme, on, odnosno oni prave budale od sebe i od svih nas glumeći velikana-e, a svi mi znamo koliko su "ON" i njegovi saradnici u Brodu stručna i moralna veličina.

Pozdrav od redakcije.

Нема коментара:

Постави коментар