Poštovani prijatelji,

Brodlajv živi blog i fejsbuk profil je nestranački brodski pokret koji ima za cilj dvije stvari:

1. Rušenje Milovana Čereka sa vlasti na oktobarskim izborima

2. Bolji Brod

DO KONAČNE POBJEDE,

VAŠA REDAKCIJA

субота, 18. август 2012.

ZAŠTO KOMARCI JOŠ UVIJEK GRIZU?


Poštovani čitaoci,

zahvaljujući suši i vrelinama komarci ove godine nisu izvršili svoju najezdu, iako se u zadnje vrijeme pojavljuju u sve većem broju.

Zašto je to tako, pojašnjava naš čitalac u svom članku.


Poznato je da naš načelnik voli da putuje,a naročito o tuđem trošku, što je dokazao organizacijom putovanja u Veneciju ( u prethodnom mandatu do 2000 godine ) i što uspješno dokazuje i u ovom mandatu čašćenjem drugarica odlaskom na Jahorinu.
Jedan od najvećih sajmova iz oblasti poljoprivrede u jugoistočnoj Evropi, Agrotica  održan je od 03. -07.februara u Solunu u Grčkoj. Sajamska priredba na kojoj mogu da se vide sva svjetska dostignuća u poljoprivredi iz cjelog svjeta.
Vijest sama po sebi ne znači ništa običnim ljudima, osim onima koji su vezani za poljoprivredu bilo strukom bilo zemljom, ali pažljivim pregledom jedne od foto galerija na internetu uočeno je jedno poznato lice. Zaprepaštenju nije bilo kraja.

Da li ga prepoznajete?


A sada?

MILOVAN ČEREK, NE-ČELNIK OPŠTINE BROD.

Naravno, đavo nije dao mira pa su proradili telefoni i došlo se do zanimljivih saznanja.
Autobus  pun privrednika, istaknutih poljoprivrednih proizvođača i drugih faktora u poljoprivredi, je u organizaciji firme « Eko bel « iz Banja Luke, boravio na zanimljivom putovanju u Solun i u posjeti sajmu « Agrotica  «, a kompletne troškove putovanja i boravka je snosio organizator.
 Kako se u ovoj priči našao i naš veliki vođa? To sigurno nije povezano jedno sa drugim, ali «Eko bel « izvodi radove na području naše opštine i to prskanja komaraca i deratizacije i ko zna kakve još. Vjerovatno se direktor slučajno izlanuo pred načelnikom da organizuje to putovanje pa je od bruke i sramote pozvao i njega a ovaj je objeručke prihvatio nebi li u bijelom svijetu pronašao investitore u našu poljoprivredu. Dobra prilika, po slobodnoj procjeni koštanja oko 1.000 KM, još ako je pala koja dnevnica....
Kao što vidite na priloženoj fotografiji, oko stola je nastalo naguravanje zainteresovanih svjetskih parajlija, čim su čuli ko im je došao u posjet.
Eto toliko oko brige za mlade kadrove koji treba da doprinesu razvoju naše opštine.

REZULTAT SVEGA: ON MALO PUTUJE, EKO BEL DOBIJE POSAO, ONI TRALJAVO ODRADE POSAO-NEŠTO KAO ŠTO SRĐO KOP ZIMI "ODRŽAVA" PUTEVE, POKUPE I PODIJELE PARE, A MI SE SA KOMARCIMA SAMOSTALNO BORIMO.

Pozdrav, Redakcija.




Нема коментара:

Постави коментар